Eduard van der Mooren aannemer

Wilt u een ervaring delen over de werkzaamheden van Eduard? Schrijf iets in ons gastenboek!

6 Reacties

Peetjan&maaike
21 April 2013 om 20:58
1
Eduard heeft de badkamer van niets tot iets moois gemaakt ,snel en netjes afgewerkt ,in een week zo goed als klaar ,dik tevreden
Leo de Vos
24 March 2013 om 16:14
2
Ook heeft Eduard bij mij in de loop der jaren diverse verbouwingen gedaan zoals uitbouw aan het huis, de gevel van hele huis opnieuw gevoegd, een nieuwe garage gemetseld, marmeren vloeren gelegd, de keuken verbouwd, diverse muren gestukadoord en gespachtelt. Daarnaast heeft hij ook een nieuwe schoorsteen gemetseld. Vaak zijn we doorgegaan tot in de late uren, Al met al ben ik erg tevreden over zijn geleverde diensten in en rond het huis en kan ik hem van harte aanbevelen voor uw verbouwing.
Thomas Maas
12 March 2013 om 20:28
3
Ondanks de kou zit ik in een heerlijk warm en mooi huis bijna geheel verbouwd door Eduard van der Mooren! De juiste kennis en inzet is aanwezig voor uw verbouwing bij Eduard!!
Wim en Lianne van den Oord
26 February 2013 om 16:26
4
Eduard heeft voor ons een flink wat verbouwingen gedaan zowel zakelijk als privé. Dit is altijd naar volle tevredenheid gebeurd en altijd volgens afspraak. Of het nu ging om een flink stuk aan de bakkerij aanzetten, de keuken verbouwen, de badkamer verbouwen of als het om iets kleins ging het was altijd oké!
Andrea
15 February 2013 om 13:54
5
Een paar jaar geleden heeft Eduard mijn hele woning verbouwd. Eerst de gehele binnenkant gestript, inclusief keuken, badkamer, muren, vloeren en plafonds. Daarna is alles weer keurig opgebouwd met zelfs een aanbouw! Het is werkelijk prachtig geworden.
Gerrit en Jannie
15 February 2013 om 13:42
6
Door de jaren heen heeft Eduard van der Mooren veel verbouwingen en renovaties bij ons gedaan, waar we heel tevreden over zijn. Als ik hem mag kwalificeren, is hij een innovatief, allround, vakkundig en zeer harde werker waar je van op aan kunt.

Reageer

Annuleren

Eduard van der Mooren - Willem van Gentsvaart 26 - 5161 AV Sprang Capelle - 06 5377 0703 - info@evandermooren.nl